+381646113346 office@modikus.rs

Ukoliko razmišljate da li Vam je potreban web sajt ili ne, pokušaćemo da Vam pomognemo da rešite dilemu.

Web design

Neverovatno, da i dalje postoji veliki broj malih preduzeća čiji vlasnici veruju da njihov posao ne može da ima koristi od websajta i da im websajt predstavlja samo nepotreban trošak. Možda iz razloga što sami ne koriste kompjuter, misle da i njihovi potencijalni kupci takođe ne koriste isti.

To su sve zablude. Ovih 6 razloga pokazuje zašto je korisno da imate sajt:

Kredibilitet

Ušteda novca

Pristupačnost klijentima

Marketing

Štedi Vaše vreme

Pristup većem tržištu

1# Kredibilitet

Danas sve više potrošača koristi internet za pronalaženje proizvoda ili usluga koje su im potrebne. Vaš biznis će dobiti na kredibilitetu time što imate sajt. Bez sajta, Vaši potencijalni kupci će otići kod Vaših konkurenata (koji imaju sajt). Verovali ili ne, većina ljudi će, pre same kupovune, prvo potražiti na internetu proizvod ili uslugu koja im je potrebna.

2# Web sajt štedi novac

Kao vlasnik malog biznisa verovatno mislite da ne možete da priuštite profesionalni web sajt. Ustvari, ne možete da ne priuštite profesionalni web sajt. Iako troškovi izrade sajta variraju u zavisnosti od Vaših potreba, cena za izradu sajta se jednokrano plaća, a sajt Vam ostaje zauvek. U poređenju sa cenom novinskih i tv oglasa, gde reklama traje samo dok se plaća, sajt je veoma jeftin način da promovišete svoj posao.

3# Pristupačnost klijentima

Zamislite da potencijalni kupac želi da kupi Vaš proizvod u prodavnici, ali kad stigne do nje, prodavnica je zatvorena. Kupac je razočaran, i pri tom odlazi u drugu radnju. Sa web sajtom taj problem ste rešili. Pošto je web sajt dostupan klijentima 24/7/365, Vaši potencijalni i stalni klijenti mogu sa lakoćom da kupuju kod Vas bez obzira na vreme i mesto gde se nalaze.

4# Marketing

Web sajt i stalno prisustvo na internetu omogućavaju Vam konstantan online marketing. Postoje mnoge marketinške strategije koje možete koristiti za reklamiranje svog biznisa.

Sve online marketing strategije su dokazano efikasne. Koju ćete izabati zavisi od Vašeg posla.

5# Štedi Vaše vreme

Informisanje klijenata telefonom, meilom ili lično zahteva dosta vremena. Online katalogom možete im pružiti informacije o Vašim proizvodima i uslugama.

Sa web sajtom informacije su dostupne klijentima non-stop. Klijenti dobijaju sve potrebne informacije, a Vi dobijate više vremena. A šta je vreme? Vreme je novac!

6# Pristup većem tržištu

Bez obzira da li prodajete proizvode ili pružate usluge, Vaš sajt će omogućiti alternativnu lokaciju za prodaju i pružanje informacija o Vašem poslu. Zašto se vezati samo za jednu lokaciju kad je web sajt odlično mesto za promociju i prodaju na širem tržištu.

Ne želite da Vas konkurencija pretekne, zar ne? Dakle, kada Vaša konkurencija preplavljuje web prostor, zašto zaostajati? Vreme je da i Vi imate websajt, ostanete u trci … .i pobediti sve!

Pa šta čekate? Mi smo više nego spremni da Vas odvedemo do pobede.

Prijavite se na našu E-mail listu

Prijavite se na našu mailing listu da bi primali najnovije vesti i ponude od našeg tima.

Uspešno ste se prijavili, hvala vam!