+381646113346 office@modikus.rs

Agencija za pružanje modernih digitalnih i knjigovodstvenih usluga će uskoro početi sa radom. Namera nam je da u okviru svog poslovanja našim klijentima pružimo usluge iz domena digitalnog marketinga, izrade i održavanja sajtova, stranica na društvenim mrežama, kreiranju i vođenju marketinških kampanja i time obezbedimo da vaše poslovanje bude prisutno na internetu. Takođe, postojaće mogućnost, u saradnji sa našim kvalifikovanim poslovnim partnerima i rad na izradi, prezentaciji i održavanju baza podataka neophodnih za vaše celokupno poslovanje.

 Modikus agencija za digitalni marketng i knjigovodstvene usluge

Pored ovih usluga digitalnog marketinga, agencija će početi i sa pružanjem viisoko kvalitetne knjigovodstvene usluge za svoje korisnike. Ove usluge će vršiti visoko kvalifikovani, stručni i odgovorni saradnici sa bogatim iskustvom u toj oblasti.

Kako reči govore više od dela, mi ćemo ovde prekinuti i otpočeti rad na uspostavljanju jedne nove, kvalitetno bolje i drugačije agencije koja će se truditi da svoje usluge pruža svojim klijentima na obostrano zadovoljstvo.

Prijavite se na našu E-mail listu

Prijavite se na našu mailing listu da bi primali najnovije vesti i ponude od našeg tima.

Uspešno ste se prijavili, hvala vam!