+381646113346 office@modikus.rs

Mi smo Agencija Modikus, kreiramo sajtove i činimo Internet lepšim mestom

Izrada web sajta je proces u kome vi kao naručilac intenzivno učestvujete od biranja i registracije domena, vizuelnog identiteta i opcije kako želite da vaš sajt izgleda i šta sve treba da sadrži. Mi vam svojim profesionalnim i odgovornim radom u tome pomažemo i kao rezultat ćete imati atraktivno i moderno dizajniran websajt koji će zadovoljiti vaše potrebe.

 

Zatražite besplatnu ponudu

naše usluge

WEB DIZAJN

(Website Design)

Web dizajn predstavlja skup različitih veština, standarda i disciplina koji se koriste u izradi web stranica. To je proces  kojim se mi bavimo sa ciljem se stvaranja web stranice koja zadovoljava ciljeve vlasnika i dizajnera. 

Website Design

Proces izrade web sajta je zapravo web dizajn. Od prikupljanja ideja, njihovog estetskog uređivanja i sređivanja, pa do njihovog uobličavanja, web dizajn podrazumeva upotrebu raznih veština i disciplina koje se koriste za planiranje i izradu web sajtova. U tom procesu učestvujemo sa vama zajedno na obostrano zadovoljstvo.

Branding & Logo

Brend ili marka je ime, termin, znak, simbol ili njihova kombinacija odnosno prepoznatljiva oznaka ili ime nekog proizvoda ili usluge koja često podrazumeva i kvalitet. Brend identifikuje naše proizvode ili usluge i izdvaja ih od konkurencije.  Mi vam možemo pomoći u brendiranju, a posebno u izradi i kreiranju logoa. Trudimo se da uradimo originalan i atraktivan logo, koji će publika lako zapamtiti. On može da bude odlična asocijacija za vaš brend.

Strategija sadržaja

Kompletan dizajn se radi kako bi se na najbolji način predstavio sadržaj sajta, tj. tekstovi, fotografije, video i audio snimci. Cilje je da sadržaj bude, pre svega, pregledan i da se tekstualni delovi lako čitaju. Sadržaj je od izuzetne važnosti za privlačenje potencijalnih klijenata. Prepoznavanje tema koje zanimaju vaše potencijalne klijente i plasiranje kvalitetnih multimedijalnih materijala je naš zajednički imperativ.

IZRADA WEB SAJTOVA

(Website Development)

Web sajt je vaša legitimacija i identitet na globalnoj mreži kao što je internet, kreira prvi utisak vaših korisnika o vama. Profesionalno izrađujemo sajtove po vašim željama, sa kojim ćete biti puni samopouzdanja.

Izrada od nule

Izrada od nule (“Built From Scratch”) je samo jedan od mogućih puteva da se dođe do željenog cilja tako što se websajt kreira “od nule”. MI smo na raspolaganju za taj izazov, ali je i vaše učešće kao klijenta u tom slučaju veoma značajno i aktivno. Kada smo mi u pitanju, nebo je granica.

Upotreba templejta

Upotreba templejta (“Choose a Premade Template”) je metod izrade sajta, gde se koriste već urađeni templejti koji se pune vašim informacijama. Danas postoji mnogo takvih templejta i gotovo je preovladao takav način izrade websajtova. Oni imaju sve neophodne funkcionalnosti i zadovoljavaju potrebe korisnika. Mi koristimo Divi Theme za koju imamo “life time” korisnički nalog, kao i mnogobrojne zadovoljne klijente. Probajte i vi.

Održavanje

Kada se radi o održavanju websajta i njegovom apdejtovanju (Maintenance & Updates), radimo i te usluge ali ih ne uslovljavamo. Otvoreni smo za sve opcije, u zavisnosti i o kakvom websajtu se radi, ali smo sigurni da ćemo pronaći rešenje na obostrano zadovoljstvo kada je ova tema u pitanju.

Naš proces 

Definicija

Uobličavanje i definisanje postojećeg korisničkog okruženja, neophodnih segmenata i sadržaja, izgleda, boja, fontova i slika. 

Dizajn

Dizajniranje i povezivanje sadržaja, i njegovo  u funkcionalnu celinu. Stvaranje plana web sajta.

Prečišćavanje

Postupak finalnog utvrđivanja željenog cilja, provera da li smo sve predviđeno implementirali i predvideli.

Izrada

Neposredna izrada samog websajta sa svim njegovim predviđenim sadržajem i funkcionalnostima.

Da li ste spremni da oživite svoje ideje?

MI vam stojimo na raspolaganju
Kontaktirajte nas

Prijavite se na našu E-mail listu

Prijavite se na našu mailing listu da bi primali najnovije vesti i ponude od našeg tima.

Uspešno ste se prijavili, hvala vam!