+381646113346 office@modikus.rs

Naši radovi

Saradnja je zdravija od nadmetanja, ona povezuje i omogućava progres.

Stalno usavršavanje i povezivanje nam ne da vremena za poređenja.

Poslovna saradnja 

Tokom zadnje tri godine Agencija Modikus je ostvarila poslovnu saradnju na polju IT&EK u oblastima kojima je i planirala da posveti pažnju. Bilo je toga mnogo a najinteresantnije koje reprezentuju naš rad su navedene u ovom nasumičnom redosledu.

Hrana Produkt doo

Prva dugoročna saradnja

Proizvođač stočne hrane u regionu Hranaprodukt doo, ukazao nam je prvi priliku da se dokažemo u pružanju naših usluga i na tome smo im neizmerno zahvalni. Trenutno radimo usluge digitalnog marketinga, održavanje računara i mejl servera.

Jugoton Croatia records

Web-shop

Jugoton je prva fonografska kuća u ovom delu Evrope i bila nam je čast da kao deo Angie Digital Team uzmemo učešće u izradi njihovog web-shopa za tržište Republike Srbije. Njihov sajt je sada hostovan na našem biznis nalogu kod Loopia.

Auto Beli Šid

Auto Beli Šid

Kompleksan auto servis, od mehanike, elektronike, preko limarije i lakiranja i linije tehničkog pregleda bavi se i trgovinom auto delovima. Nama su ukazali poverenje da im izradimo web-shop za prodaju auto patosnica i autolimarije.

Opština Šid

Opština Šid

Opština Šid nam je ukazala poverenje da izvršimo redizajn njihovog tada već zastarelog i disfunkcionalnog veb-sajta a nakon toga nam ukazala i poverenje da isti svakodnevno održavamo i ažuriramo.

RIC

RIC Beograd

Projekat e-Economy, renomirane revizorske kuće iz Beograda, je projekat u svom začetku i imaće za cilj da osnuje školu računovodstva. Nama je pripala čast da učestvujemo u ovom projektu i nadamo se da ćemo ga zajedno dovesti do kraja.

Štamparija feniks Inđija

Štamparija Feniks Inđija

Štamparija Feniks iz Inđije jesa više od 25 godina tradicije je sinonim za kvalitet štampe. nama su ukazali poverenje da im izradimo veb-sajt po njihovim zahtevima a mi koristimo njihove usluge kad god nam je to potrebno u našem radu.

AngieDigital

Angie Digital Niš

Posebna i jedinstvena Anđelija, koja stoji iza tog projekta je neko ko nam je odškrinuo vrata preduzetništva i njegovih mogućnosti. Po potrebi i danas radimo na projektima u kojima postoji prostor za saradnju.

ICT

ICT Networks

.Naš saradnik kada su u pitanju računarske mreže, VoIP, video nadzor i IT podrška. Iako se u određenim segmentima preklapamo, te bi mogli biti neprincipijelna konkurencija, saradnja sa njima je dokaz potrebe i dobre prakse.

La Ville

Prodaja parfema

Pionirski poduhvat grupe entuzijasta i naš prvi rad na polju izrade web-shopova i dalje se vrti na internetu iako je sama trgovina odavno presahla, ali nama je ona izuzetno draga jer je bila i ostala prva.

Sremac design

Grafički dizajner

Prijateljska veza je dovela do uzajamne saradnje sa Sašom Radosavljevićem koji je izabrao trnovit put grafičkog dizajnera a mi smo mu jednim veb-sajtom u tome pomogli. Koristimo njegove usluge kao i on naše na obostrano zadovoljstvo.

Podelite utiske ili zatražite ponudu za usluge koje vama trebaju

Kontakt

Zmaj Jovina 22, 22000 Sremska Mitrovica

+381 64 611 33 46

office@modikus.rs

Ostavite poruku

4 + 2 =

Prijavite se na našu E-mail listu

Prijavite se na našu mailing listu da bi primali najnovije vesti i ponude od našeg tima.

Uspešno ste se prijavili, hvala vam!